Liga 1

Cristi Dulca ţinteşte sus: "Respectăm Steaua, dar vrem victoria"

foto: napocanews.ro

Articol de Cosmin Prişcă  —  Saturday, 24 August 2013

Tehnicianul grupării medieşene, Cristi Dulca, speră să bifeze primul succes din acest sezon tocmai la finalul confruntării cu Steaua.

Antrenorul este încrezător că jucătorii săi ar putea obţine prima victorie din această ediţie de campionat în meciul din această seară, contra campioanei în exerciţiu.

Dulca e de părere că jocul "lupilor negri" a crescut în ultimele două jocuri şi că, atât cu FC Vaslui, cât şi cu Viitorul aceştia ar fi meritat să câştige.

"Jucăm împotriva campioanei. Este un joc pe care îl aşteaptă orice antrenor sau jucător. Chiar dacă Steaua este favorită, e cea mai în formă echipă din campionat, cu jucători foarte valoroşi, care fac diferenţa, ne dorim să tranşăm disputa în favoarea noastră. Indiferent de numele adversarului, noi vom juca orice meci doar la victorie. Ne vom juca şansa. Important este să avem mentalitate de învingător.

Meciul începe de la 0-0, iar eu unul sunt încrezător în potenţialul băieţilor. Nu am pierdut de două etape, iar cu Vasluiul am pierdut două puncte nemeritat, pe finalul meciului, în vreme ce, cu Viitorul, ne-am creat multe ocazii de a marca. Îmi doresc ca jucătorii să se autodepăşească la meciul cu Steaua, să dea totul pe teren şi să demonstreze că se pot ridica la acelaşi nivel cu adversarul. Respectăm Steaua, dar ne dorim victoria", a afirmat Dulca.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.