Liga 1

Andrei Cristea, după ce a adus prima victorie pentru Braşov în acest sezon: "Locul nostru în clasament este mult mai sus"

Articol de Iulian Cuibar  —  Saturday, 24 August 2013

Atacantul braşovenilor, Andrei Cristea, a adus prima victorie a echipei sale cu un gol nesperat, venit la ultima fază a jocului.

Fostul dinamovist crede că acest success reprezintă descătuşarea de care aveau nevoie "stegarii" pentru a ieşi din subsolul clasamentului.

- Primul gol la FC Braşov, prima victorie pentru echipă în acest campionat...
- Sînt onorat să ma aflu în această postură. Mă bucură victoria mai ales ţinînd cont de conjunctura în care ne aflam dar şi de condiţiile în care a fost obţinută. Gol în ultimul minut, cu un om eliminat. Echipa a demonstrat caracter.

- La faza golului nu ai căzut deşi ai fost atins.
- Eram la 35 de metri de poartă. S-ar fi acordat cartonaş roşu şi lovitură liberă. Am fost convins că asta nu e de ajuns pentru noi.

- A plouat torenţial, la fel ca la celebrul meci cu Valencia.
-Da, se pare că ploaia mi-a purtat noroc şi atunci, şi acum. De altfel, mulţumim şi suporterilor care au suportat-o. Au fost alături de noi pînă la final şi ne-au împins spre acel gol.

- Crezi că această victorie reprezintă un nou început de campionat pentru voi?
- Avem trei saptamani să strîngem rîndurile şi să îndreptăm lucrurile care nu au fost în regula în primele etape. Locul lui FC Braşov nu este în partea inferioară a clasamentului.

- Cum te înţelegi cu noul cuplu de antrenori, Ţicleanu-Ilyeş?
- Mă înţeleg bine cu ei şi mă bucur că au debutat cu dreptul. Robert a fost şi un mare jucător al acestei echipe. Vreau să mulţumesc clubului pentru că mi-a acordat încredere şi sper să confirm aici şi să facem o treabă bună cu toţii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.