Liga Campionilor

VIDEO EXCLUSIV Ce ne aşteaptă la Varşovia! "Steaua va trebui să nu privească prea mult în tribune mîine dacă vrea să rămînă lucidă şi cu creierii la locul lor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 august 2013

Echipa Gazetei Sporturilor aflată la Varşovia a fost prezentă sîmbătă seara la ultimul meci de campionat al Legiei înainte de returul din Liga Campionilor, cu Steaua, programat marţi, de la 21:45, în direct la Digi1, Dolce1, Tvr1 şi liveTEXT pe GSP.RO. Polonezii au pierdut, scor 0-1, în faţa celor de la Lechia Gdansk.

În numărul de astăzi al Gazetei ai un superreportaj din capitala Poloniei, de la Dan Udrea şi Raed Krishan. Suporterii celei mai iubite formaţii din Polonia fac o atmosferă cum rar vezi nu în Liga 1, ci şi în Europa. "Steaua va trebui să nu privească prea mult în tribune mîine dacă vrea să rămînă lucidă şi cu creierii la locul ei", este sfatul lui Dan Udrea pentru jucătorii lui Reghecampf.

Raed, fotoreporterul GSP, a stat la doi metri de galerie şi a filmat spectacolul tribunelor. Nu rata videoul, dar nici reportajul din ziar. Poţi răsfoi aici ediţia online a ziarului!

Elevii lui Reghecampf sînt aşteptaţi la Varşovia de o galerie poloneză capabilă să creeze o atmosferă senzaţională.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.