Tenis

Ilie Năstase a explicat de ce a îngenuncheat în faţa lui Borg, Federer şi Nadal!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 august 2013

Ilie Năstase şi ceilalţi jucători care au ocupat prima poziţie în ATP au fost prezenţi la New York pentru a celebra 40 de ani de la înfiinţarea clasamentului.

Toţi jucătorii şi foştii jucători au fost prezentaţi separat, iar Ilie Năstase a surprins pe toată lumea cînd a îngenuncheat în faţa lui Jimmy Connors, Bjorn Borg, Roger Federer, Rafael Nadal şi Novak Djokovic.

Ilie Năstase a fost primul chemat pe scenă şi i-a întîmpinat cordial pe toţi ceilalţi mari jucători de tenis, rînd pe rînd, chiar punîndu-se în genunchi în faţa lui Bjorn Borg, John McEnroe, Roger Federer, Rafael Nadal şi Novak Djokovici.

Ilie Năstase a explicat la Dolcesport de ce a făcut acest gest ciudat: "M-am pus în genunchi în faţa celor pe care îi cunoşteam, am jucat cu ei şi ştiu ce valoroşi sînt. Ei nu aveau cum să îngenuncheze în faţa mea pentru că eu am fost chemat primul şi ei au venit după mine. Ei mă cunosc, m-am pus jos pentru Connors, pentru Borg, pentru că am jucat cu ei, dar şi pentru Nadal şi Federer, pentru că sunt cei mai valoroşi la ora actuală".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.