Liga 1

Dinamo şi-a dat acordul pentru plecarea lui Grigore! Ce a grăbit afacerea

Grigore a fost adus de la CFR Timişoara în 2007, pentru Dinamo II, iniţial

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Cîinii" au obţinut chiar mai mult decît îşi propuseseră pentru cedarea lui Dragoş Grigore la Hellas Verona, un milion de euro urmînd să intre în vistieria clubului în trei tranşe


"Cîinii" s-au specializat în exporturi pentru Serie A! Dragoş Grigore este al treilea dinamovist ce ajunge în Italia în acest mercato după Marius Alexe la Sassuolo şi Constantin Nica la Atalanta. Ieri, la ora 13:00, Constantin Anghelache a anunţat la Radio GSP: "Verona îl vrea, jucătorul vrea să plece, noi vrem transferul. Negociem încă, n-are rost să vorbim detalii acum". Preşedintele a evitat să dea un verdict, însă Dinamo şi-a dat acordul, în principiu, pentru transferul ce va aduce un milion de euro în conturile grupării, bani ce vor fi plătiţi în trei tranşe.

Prestaţia cu U Cluj a grăbit afacerea

Suma este mai mare decît îşi planificase Dinamo, la un moment dat, care ar fi fost de acord şi cu jumătate în iarnă sau în primăvară. Verona, echipa care a învins-o pe Milan cu 2-1 în etapa inaugurală din Serie A, a oferit 700.000 de euro după cele două goluri marcate vineri seară de Dragoş Grigore în meciul cu U Cluj (6-0), "cîinii" au plusat şi s-a ajuns la aproape un milion de euro. Acum, formaţia peninsulară trebuie să facă dovada plăţii, pentru ca stoperul de 26 de ani să fie transferabil.

Pleacă azi în Italia?

Mai e nevoie ca şi jucătorul, prin intermediul impresarilor săi, fraţii Becali, să ajungă la o înţelegere cu formaţia la care a strălucit Adrian Mutu în urmă cu mai bine de un deceniu. Ceea ce n-ar fi un impediment. "I-am lăsat jucătorului libertatea să plece cînd crede de cuviinţă în Italia să facă formalităţile de semnare a actelor. Noi ne-am dat acordul", au declarat ieri după-amiază roş-albii. Astfel că Dragoş Grigore s-ar putea să plece azi în Italia şi nu la munte, cu Dinamo, în stagiul din Poiana Braşov.


2,1 milioane de euro au încasat dinamoviştii din vînzarea lui Alexe la Sassuolo şi a lui Nica la Bergamo

100 de meciuri şi 5 goluri are Grigore pentru Dinamo în Liga 1

"L-am crescut la Timişoara, apoi l-am propus "cîinilor". N-am fost nevoit să-i întorc şurubul niciodată, poate să-i fi dat una, două peste ceafă, de motivaţie. Avea nişte sandale de cauciuc, sper să nu uite de unde a plecat! Va face faţă şi-n Italia"
Ioan Sdrobiş, antrenor






Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.