Liga 2

Mititelu, susţinut de rapidişti » Fanii boicotează meciul cu echipa Olguţei: "Nu ne reprezintă un meci contra hibridului CS U Craiova"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 27 August 2013

Liga Suporterilor Rapidişti face apel la toţi fanii giuleşteni să nu participe la amicalul programat sîmbătă, contra formaţiei înfiinţate de primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu.

Iată cum motivează fanii această decizie:

Comunicat
"În toată istoria noastră, presărată cu momente bune şi mai puţin bune, suporterii Rapidului s-au ghidat permanent după un singur crez: GALERIA LUI RAPID N-A FOST MEMBRĂ DE PARTID! Acum, când prezentul nu este deloc unul care să ne bucure, noi, suporterii rapidişti, trebuie să rămânem fideli aceleiaşi idei: GALERIA LUI RAPID NU E MEMBRĂ DE PARTID! MECIUL AMICAL DE SÂMBĂTĂ, CONTRA HIBRIDULUI CS U CRAIOVA NU NE REPREZINTĂ! SUPORTERII RAPIDULUI NU AU CE SĂ CAUTE LA UN MECI ORGANIZAT DIN INTERESE ŞI SIMPATII POLITICE! GALERIA RAPIDULUI ESTE ALĂTURI DE SUPORTERII ECHIPELOR DESFIINŢATE ABUZIV ŞI A CELOR ÎMPINSE ÎN MOCIRLĂ DE CĂTRE CEI CARE VOR DOAR SĂ DISTRUGĂ SPIRITUL FOTBALULUI PENTRU INTERESELE LOR MESCHINE! Liga Suporterilor Rapidişti a decis că suporterii echipei noastre nu trebuie să se prezinte la acest meci, împotriva unei formaţii înfiinţate peste noapte şi care miroase a interes politic. Galeria Rapidului va fi prezentă oricând la un meci cu adevărata Universitatea Craiova, echipă de tradiţie care a dat fotbalului românesc jucători de mare valoare şi care, de-a lungul timpului şi-a câştigat respectul nostru indiferent de regim!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.