Liga Campionilor

Polonezii ne-au analizat înaintea returului de diseară, 21:45 » Unde speră să profite şi punctele forte: "Datorită lui, Steaua nu e previzibilă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 27 August 2013

Returul dintre Legia şi Steaua este programat în această seară, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.RO şi în direct pe Digi1, Dolce1 şi TVR1.

Marcin Zewlakow, fost internaţional polonez şi marcator al unui gol la Campionatul Mondial din 2002, a analizat cele două echipe înaintea confruntării de diseară:

"Mijlocaşii laterali de la Steaua sînt jucători rapizi, dar nu atacă doar acolo. La Bucureşti au arătat forţă şi în centrul terenului. Au foarte multe atacuri pe partea stîngă, cu Latovlevici şi Tănase, amîndoi foarte ofensivi. De aceea, acolo este o şansă pentru atacurile Legiei.

Steaua a fost mai determinată şi a controlat mijlocul terenului. Jucătorii Legiei au fost mai mereu în urma celor de la Steaua în prima repriză. Lucrurile s-au mai schimbat după pauză.

Bourceanu este cel mai bun, poate pasa perpendicular, are şi un şut foarte bun. Datorită lui Steaua nu este previzibilă, are varietate în atac.

Veştile bune sînt că Piovaccari nu intră bine în combinaţii la fel ca ceilalţi jucători din ofensiva Stelei. Dar este periculos".


Echipele probabile:
Legia Varşovia: Kuciak - Broz, Dossa Junior, Rzezniczak, Wawrzyniak - Vrdoljak, Furman - Kucharczyk, Radovici, Kosecki - Saganowski
Rezerve: Skaba, Ojamaa, Dvaşvili, Brzyski, Helio Pinto, Zyro, Cichocki

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, L. Filip - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Piovaccari
Rezerve: Niţă, Prepeliţă, Pîrvulescu, Ad. Cristea, Tatu, Răduţ, G. Iancu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.