Liga 1

Peste Mutu şi Marica! » Dorin Rotariu este monitorizat de Celtic şi de mai multe formaţii din Serie A

Rotariu a venit gratis la Dinamo, însă Marian Iancu va primi 50% dintr-un viitor transfer, dar nu mai puţin de 250.000 de euro

Articol de Cătălin Gheorghiu, Liviu Manolache   —  miercuri, 28 august 2013

Dorin Rotariu, 18 ani, e cel mai tînăr golgeter al "cîinilor" după primele şase jocuri ale sezonului, din 2000 şi pînă acum.

Au trecut şase etape şi nici un atacant din lotul "cîinilor" nu a reuşit să marcheze, fiind cea mai slabă prestaţie a ofensivei de la înfiinţarea clubului, în 1948, şi pînă în prezent! Cele mai multe reuşite în acest sezon le are Dorin Rotariu, 3, toate din acţiune, care e cel mai tînăr golgeter al lui Dinamo din 2000 şi pînă în prezent.

Roti se lipeşte la gol mai bine decît au făcut-o la vîrsta lui Marica, Zicu, Niculae ori Mutu, iar calităţile sale au atras atenţia cluburilor mari din Occident. Preşedintele Constantin Anghelache a dezvăluit la Radio GSP că tînărul mijlocaş este dorit de Celtic şi de alte grupări din Serie A.

"A venit un impresar din Italia şi m-a întrebat dacă e de transferat. Şi Celtic ne-a sunat, dar nu se pune problema să plece", a zis Anghelache. Roş-albii vor să-l mai ţină pe Dorin la echipă minimum doi ani şi speră să obţină pe el mai mult decît pe Gabi Torje, fotbalist ce i-a adus lui Dinamo 4 milioane de euro din transferul la Udinese în 2011.


450.000 de euro e cota de piaţă a lui Rotariu, conform transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.