Liga Campionilor

Noapte lungă în Varşovia » Steliştii s-au pregătit pentru penalty-uri!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 august 2013

Laurenţiu Reghecampf nu a neglijat nici un capitol în pregătirea meciului retur cu Legia Varşovia, decisiv pentru calificarea în grupele Champions League.


După ce şi-a menajat titularii la meciul cu Gaz Metan, 2-2, tehnicianul le-a cerut elevilor săi să exerseze loviturile de pedeapsă la antrenamentul oficial de ieri. În cazul în care partida se va termina 1-1, la fel ca pe Naţional Arena, iar în prelungiri nu se va marca, echipa calificată în grupe se va decide la penalty-uri.

Talismanul Tătă
Jucătorii cheie ai Stelei la acest capitol sînt portarul Tătăruşanu şi posibilii executanţi: Tănase, Filip, Stanciu, Latovlevici şi Iancu.

Steaua a cîştigat de fiecare dată cînd a ajuns la loviturile de pedeapsă, avînd patru victorii, inclusiv finala Cupei Campionilor Europeni cu Barcelona. Tătăruşanu e un adevărat talisman, fiind unul dintre eroi la ultimele două calificări obţinute la penalty-uri, cu Grasshoper şi cu Ajax.

Legia Varşovia nu a ajuns niciodată la penalty-uri într-un meci european.

Meciurile Stelei din Europa decise la loviturile de departajare:
1986 Steaua - Barcelona 2-0
2005 Steaua - Valencia 4-3
2010 Grasshopper - Steaua 3-4
2012 Steaua - Ajax 4-2

Meciul dintre Legia Varşovia şi Steaua va avea loc în această seară, de la ora 21:45, pe DigiSport 1, DolceSport 1, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.