Campionate

VIDEO Real cîştigă la limită, adversarii acuză arbitrajul: ”Ne-a refuzat două penalty-uri!”

Momentul faultului comis de madrilenul Casemiro, în albastru, asupra lui Buonanotte

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cotidianul AS consideră însă că ”centralul” a dezavantajat ambele echipe: ”Fiecare merita cîte-o lovitură de pedeapsă”.

Nici n-a început bine campionatul şi Real e "prinsă" din nou într-o partidă cu cîntec. Luni seară, "galacticii" au cîştigat cu 1-0 la Granada (gol Benzema), însă antrenorul gazdelor, Lucas Alcaraz, acuză: "Arbitrul a tras cu Madridul!".

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Estrada Fernandez s-a dovedit mult mai tolerant cu Real decît cu noi. Trebuia să ne dea două penalty-uri! Unul la henţul lui Arbeloa, altul la un fault al lui Casemiro asupra lui Buonanotte", a tunat Alcaraz la conferinţa de presă.

Cotidianul AS, la rîndu-i, notează că Fernandez a avut patru situaţii grele în tot meciul:

1. În minutul 14, la 1-0 pentru Real, i-a anulat un gol lui Ozil deoarece în prealabil Di Maria bătuse o lovitură liberă înainte ca arbitrul să fluiere. Verdictul AS: decizie corectă.

2. În minutul 56, Arbeloa a sărit în propriul careu cu braţul depărtat şi a lovit balonul. "Cu mîna", susţin gazdele, cu abdomenul, a văzut "centralul". Verdictul AS: decizie corectă.

3. În minutul 71, în careul Granadei, Diakhate îl faultează clar pe Modrici, dar arbitrul nu dă nimic. Verdictul AS: decizie greşită.

4. În minutul 83, în suprafaţa de pedeapsă a Realului, Casemiro îl atacă din spate pe Buonanotte şi-l trînteşte la pămînt. Fernandez lasă jocul să continue. Verdictul AS: decizie greşită.

Iar rezervă
Antrenorul Realului, Carlo Ancelotti, riscă să-şi pună suporterii în cap. Şi cu Granada l-a lăsat rezervă pe Iker Casillas, ovaţionat de fanii adverşi. "Diego Lopez a apărat bine şi în prima etapă, şi acum. Asta-i situaţia" a fost explicaţia oferită jurnaliştilor de tehnicianul italian.

Direct în autocar
Ca şi etapa trecută, Mesut Ozil a fost titular luni seară la Real, dar a sfîrşit prin a fi înlocuit. Mijlocaşul german s-a supărat atît de tare încît n-a mai aşteptat fluierul final. S-a dus la cabine, s-a schimbat şi a plecat direct la autocar. Daily Mail speculează că Ozil ar putea ajunge la Man. United sau la Arsenal.

"Nici vorbă de penalty! Eu nu l-am atins deloc pe Buonanotte. A căzut pentru că e mic şi fragil" (Casemiro, mijlocaş Real)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.