Liga Campionilor

Reghecampf e fericit după calificarea în Ligă şi şi-a fixat noul obiectiv: "Am urcat la alt nivel"

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Reghecampf s-a declarat fericit după rezultatul de aseară şi a spus că acum principalul obiectiv e titlul, dar a cerut şi întăriri pentru Liga Campionilor.

Laurenţiu Reghecampf a încercat să-şi modereze bucuria la finalul întîlnirii. Tehnicianul Stelei a părut extrem de calm, dar se citea fericirea pe chipul său.

"Am contribuit mult la formarea acestei echipe, dar nu e doar meritul meu aici. Am nişte fotbalişti foarte buni şi un staff extraordinar. Am pregătit foarte bine meciul şi am reuşit să ne calificăm", au fost primele cuvinte ale lui Reghe.

Apoi a continuat: "Recunosc că a fost greu fără jucătorii care ne-au lipsit, Pintilii şi Chiricheş, dar cei care au intrat pe teren s-au descurcat foarte bine. Piovaccari e un atacant care marchează şi ne ajută mult. Am zis că va da 10 goluri în 2013 şi veţi vedea că aşa va fi!".

Antrenorul campioanei a vorbit şi despre ce înseamnă această calificare pentru Steaua: "E o performanţă pentru toată lumea din club, am făcut pasul spre fotbalul mare al Europei, am urcat la un alt nivel. Acum ne bucurăm, merităm acest lucru, e normal. Ne-am atins deja două dintre obiectivele acestui sezon, grupele Champions League şi Supercupa. Acum, mai trebuie să luăm titlul din nou şi să cucerim şi Cupa României. Avem nevoie de întăriri, mai ales că-l vom pierde şi pe Chiricheş, dar nu e momentul să vorbim de transferuri acum".

Tehnicianul a încheiat prin a lăuda adversara: "Ştiam că Legia e o echipă bună, are fotbalişti de calitate şi un antrenor la fel. În plus, atmosfera din tribune a fost senzaţională. Fanii polonezi au cîntat tot timpul, bravo lor!".

"Dacă este să privim per ansamblu, după dubla manşă s-a calificat echipa mai bună. Steliştii au mult mai mult potenţial faţă de noi, se vede cu ochiul liber calitatea pe care o au" (Jan Urban, antrenor Legia)

"Acum ne vom întări pentru Liga Campionilor. Discutăm cu mai mulţi jucători, vom aduce unul sau doi fotbalişti pentru că e nevoie" (Mihai Stoica, manager Steaua)

"Cred că a fost mai uşor decît ne aşteptam, dar apoi ne-am complicat singuri. Instinctiv am făcut pasul înapoi, deşi trebuia să continuăm să presăm, dar asta este, bine că ne-am calificat!" (Alexandru Bourceanu, căpitan Steaua)

"Am încununat un an de succes. Sper să facem jocuri bune şi să ne calificăm în primăvară măcar în Europa League" (Alexandru Bourceanu, căpitan Steaua)

"Nu-mi place Piovaccari, dar dă goluri şi asta contează. Dacă Gigi îi ia pe Sînmărtean, Alcenat şi Marc de la Ceahlăul, Steaua se va descurca bine în grupe" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.