Liga Campionilor

FRF felicită Steaua, dar se gîndeşte mai departe: "Ce-ar fi să urmeze o calificare în primăvara Ligii"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 28 August 2013

FRF salută performanţa obţinută de Steaua aseară, cînd echipa lui Laurenţiu Reghecampf a eliminat Legia şi s-a calificat în grupele Champions League.

"Federaţia Română de Fotbal salută remarcabila performanţă a FC Steaua, de a fi izbutit a şaptea calificare în grupele celei mai importante competiţii europene inter-cluburi, UEFA Champions League, fază pe care o atinge din nou după cinci ani.

Felicitări şi respect tuturor celor care au contribuit la acest succes. În primul rând, desigur, jucătorilor, dar şi, în egală măsură, antrenorului Laurenţiu Reghecampf şi colegilor săi din staff-ul tehnic, ca şi membrilor staff-ului administrativ, toţi având partea lor de contribuţie la revenirea Stelei şi, implicit, a fotbalului românesc în elita europeană.

Faptul că toate cele şapte prezenţe ale campioanei Europei din 1986 în grupele UCL au survenit ca urmare a victoriilor din tururile de calificare vorbeşte de la sine despre forţa şi anvergura europeană a echipei roş-albastre.

Încă o dată, felicitări şi un drum cât mai lung, care să se soldeze, de ce nu?, cu o prestigioasă calificare, în premieră, în primăvara UEFA Champions League", a fost mesajul postat pe site-ul oficial al FRF.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.