Liga 1

Wesley e tot mai aproape de Steaua: "Am avut ofertă de la Malaga, dar vreau să mă retrag de la Steaua"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 29 August 2013

Brazilianul Wesely Lopez este în ţară şi a recunoscut că este foarte aproape de a semna cu Steaua.

Atacantul a vorbit despre acest lucru şi cu Laurenţiu Reghecampf şi crede că în cîteva zile se va rezolva totul.

"Îmi doresc să joc la Steaua! Am venit pe aici să rezolv o treabă cît mai repede. Vreau să vin înapoi, să joc cît mai repede, pentru că mi-e tare dor de fotbal.

Da, doar că e o problemă acolo, faţă de aici e puţin diferit. Dar cred că se rezolvă astăzi sau mîine", a spus Wesley Lopez într-un interviu pentru DigiSport.

...despre transfer: "Am avut ofertă de la Malaga şi din Qatar. Eu am vorbit cu reprezentanţii şi le-am spus că eu vreau să vin în România, să mai joc 2-3 ani aici, cît mai pot la un nivel bun.

Aici a fost cel mai bine pentru mine şi am vorbit să vin aici. Singura echipă din ţară care s-a interesat a fost Steaua", a mai spus brazilianul.

...despre discuţiile cu Reghecampf: "Deja am vorbit la telefon, dar aşteptăm, pentru că Reghe are multă treabă...dar, merge bine, merge bine. Aşteptăm!"

....despre Steaua: "Ar însemna mult pentru mine. Eu am jucat aici în România, mi-a fost bine. Am jucat 3 ani jumătate. Patronul vrea, eu vreau să vin aici. Dar sînt multe lucruri care mă fac să vreau să vin.

Steaua are o galerie foarte frumoasă, are o echipă puternică, un antrenor bun. Nu am de ce să nu vreau să vin. Sînt aici, vreau să joc la Steaua, dar nu depinde de mine.

Dacă Gigi şi antrenorul mă vor, vin cu cea mai mare plăcere. Dar dacă se vorbeşte să nu, atunci mă duc în altă parte, caut.

Am venit în România să joc, pentru că mai am 2-3 ani în care să joc la nivel maxim, şi apoi gata", mai spus brazilianul pentru DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.