Liga Campionilor

Două echipe în Liga Campionilor! » Am urcat din nou în clasamentul coeficienţilor! Cum putem avea o formaţie direct în grupe

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 30 August 2013

Rezultatele Stelei şi celor de la Pandurii ne-au mai urcat o poziţie în clasamentul coeficienţilor şi avem şanse mari să avem două formaţii în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa din sezonul 2015/2016.

În acest moment am depăşit pe Austria şi sîntem pe locul 14 în clasament, primele 15 asigurînd prezenţa a două formaţii în preliminariile Ligii Campionilor peste două sezoane.

Austria şi Cehia sînt cele două ţări cu care ne batem pentru primele 15 clasate. Austriecii mai au trei echipe în Europa, Austria Viena în Ligă, iar Salzburg şi Rapid Viena în Europa League. Cehia are o situaţie identică cu cea a noastră. Plzen este în grupele Ligii Campionilor, dar adversari foarte grei, Bayern, Manchester City şi ŢSKA Moscova, în timp ce Liberec este în Europa League.

Dacă mai urcăm un loc, pînă pe 13, vom avea o formaţie direct în grupe, iar a doua va merge în preliminarii. Elveţia şi Grecia sînt în faţa noastră, ambele cu 3 formaţii în competiţiile europene.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.