Liga 1

Sancţionat la Jilava » Gigi Becali are interzis la sport! Probleme şi la eliberarea condiţionată pentru patronul Stelei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 august 2013

Gigi Becali are probleme şi la penitenciarul de la Jilava! A folosit cartela unui alt deţinut şi acum are interzis la sport.

Astfel, conducerea Penitenciarului Jilava i-a suspendat lui Gigi Becali dreptul de a participa la activităţi sportive şi culturale pe o perioadă de 30 de zile, conform unor surse din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, susţine Mediafax.

Sursele citate au precizat că au fost sancţionaţi de conducerea Penitenciarului Jilava şi doi deţinuţi care l-au filmat pe Gigi Becali în penitenciar.

Potrivit regulamentelor, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, are dreptul la douăzeci de minute de convorbiri telefonice pe zi. Becali ar fi folosit însă şi cartela unui alt deţinut pentru a telefona în afara penitenciarului.

Conform Legii 275/2006 privind executarea pedepselor, constituie abatere disciplinară "comunicarea cu exteriorul prin mijlloace de comunicare la distanţă, în alte condiţii decît cele prevăzute de lege".  Sancţiunea disciplinară primită de Gigi Becali îl poate afecta la eliberarea condiţionată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.