Nationala

EXCLUSIV Surpriză pentru Ungaria şi Turcia » Piţurcă nu i-a trimis telegramă, dar va fi convocat la naţională!

Articol de Viorel Tudorache  —  vineri, 30 august 2013

Victor Piţurcă a fost impresionat de evoluţiile unui jucător român în ultimele săptămîni şi a decis să-l cheme la echipa naţională pentru partidele cu Ungaria şi Turcia, ambele în direct la Antena 1 şi GSP TV, de la ora 21:00, pe 6, respectiv 10 septembrie.

Astfel, selecţionerul l-a convocat la naţională pe Gigel Bucur de la Kuban Krasnodar. Atacantul român a jucat excelent în ultima perioadă şi a marcat chiar şi aseară în partida cu Feyenoord. Mai mult, a dat şi o pasă de gol, fiind decisiv la calificarea ruşilor în grupele Europa League.

Bucur nu primise însă telegramă de convocare pentru meciurile cu Ungaria şi Turcia, dar Piţurcă a luat deja legătura cu Dorinel Munteanu şi a primit acceptul "Neamţului" să vină totuşi la naţională. Tot astăzi Piţurcă va anunţa şi ceilalţi jucători convocaţi pentru partidele cu Ungaria şi Turcia.

Convocarea lui Bucur vine în contextul în care România are probleme în ofensivă, Ciprian Marica fiind în continuare fără echipă. Acesta se antrenează cu Dinamo la Poiana Braşov.


 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.