Campionate

Toleranţă zero! » UEFA pregăteşte noi sancţiuni împotriva trucării meciurilor, a rasismului şi a dopajului

Articol de Ovidiu Ioaniţoaia  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele Platini a anunţat ieri că UEFA va aplica o disciplină financiară riguroasă şi va înăspri lupta împotriva trucării meciurilor, a rasismului şi a dopajului.

La ora 9 dimineaţa, la Meridien Beach Hotel, Platini, secondat de secretarul general Gianni Infantino, a ţinut o conferinţă de presă, care a durat exact cît un meci de fotbal, 90 de minute.

Preşedintele UEFA a fost foarte relaxat, pe alocuri chiar spumos, dar nu a spus nimic special. El a recunoscut că ultimul an a fost "unul complicat" pentru UEFA şi a repetat că principalele direcţii ale forului de la Nyon sînt: lupta împotriva trucării meciurilor, contra rasismului, a dopajului şi pentru o disciplină financiară riguroasă.

Platini a insistat că indiferent de reputaţia şi palmaresul cluburilor, acestea nu trebuie să aibă datorii. Faţă de nerespectarea regulilor financiare, preşedintele a avertizat încă o dată că UEFA va dovedi toleranţă zero!

Pe linia poziţiilor anterioare, Platini s-a declarat din nou contra introducerii tehnologiei video în fotbal. El a zis că o asemenea operaţiune ar constitui "un pericol imens pentru spectacol", că fotbalul place cum e şi trebuie lăsat aşa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.