Stranieri

Antrenorul lui West Brom: "Vrem să-l ajutăm pe Tamaş, fiindcă merită să joace în Premier"

Tamaș joacă din ianuarie 2010 la West Bromwich

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UPDATE Declaraţiile lui Steve Clarke indică un eventual transfer al lui Gabi Tamaş: "Avînd în vedere cîte a făcut pentru această echipă, ar fi bine să îl ajutăm să ajungă să joace undeva". În aceste zile, Tamaş va purta o discuţie cu oficialii clubului West Brom, pentru a-şi clarifica situaţia contractuală, el nefiind convocat la naţională din cauza situaţiei incerte. Surse apropiate jucătorului susţin că acesta ar putea ajunge la o altă echipă din Premier League.

Managerul Steve Clarke a fost cît se poate de clar: ”Dacă aş fi în poziţia lui Gabi, la vîrsta lui, mi-aş căuta o echipă la care să şi joc”.

Gabriel Tamaş are zilele numărate la West Bromwich Albion. Sau mai bine zis orele. Cotidianul Express and Star a dezvăluit ieri că managerul Steve Clarke i-a arătat pur şi simplu uşa!

Aflat în ultimul an de contract cu WBA, fundaşul în vîrstă de 29 de ani n-a fost nici măcar în lot în primele trei etape ale noului sezon: "Dacă aş fi un jucător în poziţia lui Gabi, la vîrsta lui, mi-aş căuta o echipă la care să şi joc. O fi fericit aici, dar poate că a sosit vremea să-şi relanseze cariera", a declarat Clarke cotidianului amintit.

Tamaş nu duce lipsă de oferte. Nottingham Forest e gata să-l ia fie cu împrumut, fie definitiv. Şi Queens Park Rangers l-a ofertat. Dar "tricolorul" se codeşte să meargă în liga secundă şi, potrivit selecţionerului Victor Piţurcă, ar aştepta perfectarea unui transfer la un club din Premier League.

Pînă la finele mercato-ului de vară, pe 2 septembrie, mai are două zile!

Lugano i-a făcut bagajele
Oricum fără trecere la managerul Steve Clarke, care l-a tratat tot timpul ca pe o rezervă, Gabi Tamaş e sacrificat acum pentru a i se face loc lui Diego Lugano. Fundaşul uruguayan, 32 de ani, tocmai a fost adus de la Paris SG, liber de contract, şi a semnat pe doi ani.

1,9 milioane de euro anual cîştigă Gabi Tamaş la West Bromwich

11 meciuri, din 38 posibile, a bifat Tamaş sezonul trecut în Premier League. De 4 ori a fost introdus pe parcurs, de două ori înlocuit

1,5 milioane de euro e cota de piaţă a internaţionalului român

"Tamaş n-a jucat şi am renunţat la el. Am înţeles că azi sau mîine semnează cu o echipă din Premier League. Acolo va juca şi va fi mai de folos naţionalei" (Victor Piţurcă, selecţioner România)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.