Liga 1

Piedică Stelei » Grigoraş nu vrea să se despartă de Batin şi Kapetanos

Kapetanos a jucat doar 178 de minute pentru CFR în acest campionat, fără să marcheze

Articol de Radu Bichiş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul clujenilor susţine că n-a cerut conducerii să-l transfere pe Răduţ şi să accepte un eventual schimb cu gruparea campioană.

Aflat în cantonament pentru 9 zile cu CFR la Poiana Braşov, Petre Grigoraş a negat că ar fi propus oficialilor feroviari să-i cedeze pe Kapetanos şi Batin la Steaua pentru a reuşi să-l readucă sub comanda sa pe mijlocaşul Mihai Răduţ (23 de ani).

"Nu ştiu de unde apar zvonuri legate de intenţia mea de a-l aduce pe Răduţ de la Steaua. Îmi place jucătorul, am lucrat cu el, dar n-am cerut conducerii să-l transfere, nici măcar n-am discutat despre alte achiziţii! Am 26-27 de jucători la dispoziţie, iar în momentul actual nici unul nu e transferabil!

Vreau să mă edific asupra potenţialului fiecăruia, tot ce avem acum nevoie e omogenitatea. Cum ar fi să dau afară 10 jucători aduşi de predecesorul meu, iar apoi după 4-5 etape să fiu demis şi să vină alţi 10 jucători noi?! E o aberaţie! Aşa nu vom reuşi niciodată să avem o echipă cu relaţii de joc.

Am încredere că voi reuşi, cu lotul actual, să construiesc o trupă competitivă care să joace un fotbal-spectacol. Dacă nu, eu voi fi principalul vinovat", a explicat Grig.

Vine un fundaş dreapta
În schimb, oficialii clubului încearcă în aceste zile să perfecteze transferul unui fundaş dreapta, lucru recunoscut de Grigoraş: "Nu e o noutate. Mai aştept o variantă pentru postul de fundaş dreapta, unde Velayos nu are nici un fel de concurenţă. Dar această problemă exista la CFR înainte de a ajunge eu la echipă şi cred că se va rezolva. Oricum, să ştiţi că sînt foarte mulţumit de răspunsul jucătorilor din această miniperioadă de pregătire, toţi au înţeles că e nevoie de efort pentru a ajunge unde ne dorim. Sînt chiar mîndru că am astfel de jucători în lot". Pe lista ardelenilor e Haas, de la Braga.

"Nu m-a surprins interesul Stelei pentru Batin şi Kapetanos, pentru că pe primul îl dorise Gigi Becali încă din perioada cînd juca la Braşov, iar Kape e un jucător care a dat satisfacţie la Steaua" (Petre Grigoraş, antrenor CFR)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.