Liga 1

Sfat pentru Reghecampf » Cum ar trebui să joace Steaua după transferul lui Wesley

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 02 September 2013

Steaua încearcă să facă mai multe transferuri în această ultimă zi de mercato. Brazilianul Wesley, liber de contract după despărţirea de Al Hilal, este noul jucător al campioanei României.

Văzut ca un înlocuitor al lui Rusescu în spatele vîrfului împins, Wesley este propus de către Dumitru Dragomir să evolueze chiar în locul lui Piovaccari. Iar varianta preşedintelui LPF nu se opreşte aici, pentru că Sînmărtean ar trebui să joace şi el în spatele brazilianului: "Cele mai bune soluţii pentru Steaua sînt Wesley vîrf şi Sînmărtean în spatele lui. Cine să-i paseze mai bine? Dar asta este doar părerea mea, nu este neapărat să fie aceeaşi opinie şi a celor de acolo", a explicat Dragomir la televiziunea sportro.

Acesta a fost un sistem în care joacă şi Barcelona, cu un vîrf fals şi cu 3 jucători în avanposturi care fac mereu schimb de locuri.

Dacă Wesley are şanse mari să ajungă la Steaua, nu acelaşi lucru se poate spune despre Sînmărtean. Deşi Gigi Becali îl vrea pe micuţul mijlocaş în Ghencea, Reghecampf susţine că are soluţii pe poziţia lui, Tănase, Cristea, Iancu şi Stanciu fiind opţiunile din acest moment.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.