Nationala

Lecţie de la cei mici » Echipa U15 a Acadamiei Hagi a învins-o pe cea a Academiei Puskas

Articol de Ionuţ Coman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Echipa U15 a "Regelui", cu Ianis Hagi în mare formă, a învins omoloaga din Ungaria, în primul joc al competiţiei organizate lîngă Constanţa.

Ca o avanpremieră specială la duelul pentru Mondiale de vineri, juniorii români şi maghiari s-au înfruntat ieri. Vizitatorii de la Academia Puskas şi puştii lui Gică Hagi au deschis Cupa Stelelor Estului, o competiţie U15 organizată la Ovidiu, la care mai participă Galatasaray şi Partizan Belgrad. Gazdele au învins cu 3-2, scor ideal şi pentru meciul de vineri!

Hagi, nemulţumit!
În faţa a 500 de spectatori, Academia Hagi a înscris prin Cîrnaţ, de două ori, şi Ianis Hagi, din lovitură liberă. Ultimul a dat şi pasa decisivă la golul 3 al românilor! Iar rezultatul a fost comentat chiar de Gică Hagi. "Nu sînt mulţumit, în ciuda victoriei, nu mi-a plăcut jocul nostru". Supărare cauzată de faptul că echipa sa nu s-a impus mai clar, deşi, din minutul 38, a jucat în superioritate numerică, după eliminarea maghiarului Csako!

"Ungurii au fost mai agresivi şi mai ambiţioşi, însă noi am replicat prin inteligenţă şi tehnică. Sper ca echipa naţională să joace chiar mai bine decît noi şi să învingă!" (Ianis Hagi, Academia Hagi)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.