Liga 1

Dinamo a adus un mijlocaş de la Ajax! » De la Ajax Botoroaga! :)

Sarr a încercat ieri să-și cîștige un loc printre "cîini" // Foto: Victor Vrînceanu

Articol de Victor Vrînceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Roş-albii au testat aseară, prin intermediul echipei secunde, un mijlocaş gambian de 18 ani de la o formaţie comunală din Teleorman. Plus Mardare, fostul rapidist.

Roş-albii încă mai caută să se întărească. Dacă în iunie se făceau trialuri, acum "cîinii" testează prin intermediul formaţiei secunde. Ieri a ajuns la pregătiri sub comanda lui Flavius Stoican un mijlocaş gambian de 18 ani, Ibrahim Sarr, legitimat la Ajax Botoroaga, echipă de liga a patra din România.

Primarul comunei teleormănene, care are 6.000 de suflete, l-a rugat pe Constantin Anghelache să-i permită mijlocaşului să dea probe, iar jucătorul a venit la antrenament.

Zilele acestea se va decide soarta lui, precum şi a altui fotbalist venit în teste. Mult mai cunoscut. Este vorba de fundaşul Ştefan Mardare, 25 de ani, ultima dată la Rapid.

Stoperul a mai fost dorit în 2008 în Ştefan cel Mare, însă giuleştenii au fost cei care l-au achiziţionat pentru 600.000 de euro, plus Burdujan! Acum, Mardare speră să convingă la "satelit", apoi să urce pînă la prima formaţie a "cîinilor".

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Inbox
- Ţucudean a impresionat, ieri, la antrenament, cînd a venit cu bolidul său la stadion: un Ferrari 458 de peste 200.000 de euro. Maşina a fost parcată lîngă vestiare, n-a avut regim special.
- Zougoula urma să ajungă aseară în România, iar azi ar trebui să facă vizita medicală.
- Fai a început de ieri antrenamentele cu echipa, după entorsa la genunchi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.