Campionate

New gunner in town » Arsenal a bifat cel mai scump transfer din istoria clubului: 50 de milioane de euro pentru Ozil!

19 goluri a marcat Mesut Ozil pentru Real Madrid în 104 meciuri de Primera

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Playmakerul de 24 de ani va fi cel mai bine plătit om al lui Arsene Wenger, cu un salariu anual de 8 milioane de euro. Contract pînă în 2018.

Un fost selecţioner al Angliei, Terry Venables, spunea despre Arsene Wenger: "E bărbatul bogat care încearcă să-i cumpere soţiei un cadou în seara de Crăciun. Are bani, dar nu mai găseşte cadoul ideal".

Managerul lui Arsenal, 63 de ani, cu 85 de milioane de euro buget de transferuri, a luat doar doi jucători, gratis, pînă în ultima zi de mercato: pe francezii Sanogo şi Flamini.

Şi totuşi, aseară, în ultima clipă, Wenger a descoperit cadoul minunat. L-a achiziţionat pe neamţul Mesut Ozil, 24 de ani, pentru care a plătit o avere.

50 de milioane de euro. Talentantul mijlocaş, care a trecut examenul medical la Munchen (unde are meci cu "naţionala" Germaniei), este cel mai scump jucător din istoria lui Arsenal, mai mult decît dublu faţă de Reyes (20 de milioane, FC Sevilla, 2004).

În acelaşi timp, Ozil e şi cea mai bună vînzare a lui Real Madrid. Cu 7 milioane peste cea a lui Robinho la Manchester City, în 2008.

154 de mii de euro va cîştiga Mesut Ozil săptămînal pe Emirates Stadium; contract pe 5 sezoane

35 de milioane de euro a fost profitul lui Real la Ozil: l-a cumpărat în 2010 de la Bremen cu 15 milioane

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.