Liga Campionilor

Reghe se implică şi la Young Steaua » Doi jucători care au debutat în Liga 1 vin să îi ajute pe roş-albaştri! Ce spune Hagi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 septembrie 2013

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a anunţat cîţi jucători de la Academia Hagi vor ajunge în Ghencea pentru a participa alături de echipa U19 a clubului în UEFA Young League.

"Aşteptăm ca Steaua U19 să se ridice la cel mai înalt nivel, chiar dacă întîlneşte două echipe foarte bine.

Basel are o academie fabuloasă, iar Schalke este campioană în Germania la nivelul ăsta.

De la Academia Hagi vin 6 jucători, printre care se găsesc şi doi care tocmai au debutat în Liga 1, este vorba despre Tîrnovan şi Mitriţă.

Laurenţiu Reghecampf chiar va face cîteva antrenamente la această echipă", a spus Mihai Stoica la Fotbal Club de la DigiSport.

"În mare parte, ne-am înţeles, chiar dacă mai avem mici detalii de pus la punct. Şase jucători vor pleca de la Academie, sub formă de împrumut pe un an.

Steaua are opţiune de cumpărare. Sperăm să fie o reprezentare foarte bună, pentru că vor juca împotriva unor academii foarte bune. Ideea era să se bată de la egal la egal cu aceste echipe.

Lotul e destul de bun, dar nu va fi uşor, fiindcă joacă împotriva lui Chelsea, Basel sau Schalke.", a spus şi Gheorghe Hagi, în emisiunea "Digi Sport Special".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.