Liga 2

Academia Hagi bate tot la Cupa Stelelor Estului » Ianis, lovit cu un recipient de plastic!

Articol de Ionuţ Coman  —  miercuri, 04 septembrie 2013

Puştii lui Gică Hagi au pus deja mâna pe trofeul celei de-a treia ediţii a Cupei “Stelelor Estului”, turneu pe care “Regele” îl organizează la baza sportivă de la Ovidiu.

Victorioşi în prima zi a competiţie în faţa Academiei “Ferenc Puskas”, cu 3-2, constănţenii au trecut şi de Galatasaray Istanbul, cu 2-1. Turcii le-au dat însă mari emoţii, conducînd la pauză, după o gafă uriaşă a portarului Dur-Bozoancă.

După pauză, gazdele au început asaltul şi golgeterul Florinel Coman a adus egalarea cu un sfert de oră înainte de final. Golul serii l-a oferit însă Ianis Hagi, căpitanul constănţenilor reluînd cu capul din mijlocul careului direct la vinclu.

Bucuria sa i-a supărat pe turci, iar unul dintre jucătorii de pe banca de rezerve a încasat un cartonaş roşu după ce l-a lovit pe fiul “Regelui” cu un recipient de plastic. Finalul a fost încins, dar nimic nu s-a mai schimbat şi românii au cîştigat prima bătălie cu turcii. Urmează duelul naţionalelor mari, pe 10 septembrie.

Rezultate: Academia Hagi - Galatasaray Istanbul 2-1 (0-1); 9-8 la penaltyuri; Academia Ferenc Puskas - Partizan Belgrad 2-0 (2-0); 2-4 la penaltyuri.

Clasament: 1. Academia Hagi 6p; 2. Academia “Ferenc Puskas” 3p (4-3); 3. Galatasaray 3p (2-2); 4. Partizan 0p.

Astăzi este zi de pauză, iar mîine, în ultima zi a turneului, se vor disputa meciurile Academia Hagi - Partizan Belgrad (ora 16.00) şi Galatasaray Istanbul - Academia Ferenc Puskas (ora 18.00), urmate de festivitatea de premiere.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.