Campionate

FOTO Scrisoare emoţionantă trimisă de Kaka pentru cei de la Real Madrid, după plecarea la Milan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 septembrie 2013

Revenit la AC Milan după patru ani petrecuţi la Real Madrid, Ricardo dos Santos "Kaka" nu a uitat de fanii spaniolilor, deşi nu a fost un jucător prea îndrăgit pe Santiago Bernabeu.

Chiar şi aşa, brazilianul le-a trimis acestora o scrisoare emoţionantă în care le mulţumeşte tuturor celor de la Real Madrid şi este extrem de încîntat că face parte din istoria acestui club.

"Dragi madridistas
Au fost patru sezoane de muncă şi dedicaţie. În aceşti patru ani petrecuţi în tricoul alb al Realului am cîştigat trei trofee şi m-am putut bucura de dragostea şi respectul unui club uriaş.

Revenirea la Milan reprezintă o nouă etapă a vieţii mele, dar îmi rămîn în suflet amintirile foarte frumoase din Spania, dar şi siguranţa că am făcut tot ceea ce puteam pentru succesul echipei.

Să fiu parte din istoria unui club atît de mare cum e Real Madrid este una din cele mai frumoase părţi ale vieţii mele, chiar dacă am trecut şi prin momente dificile.

Vreau să mulţumesc colegilor, antrenorilor, toţi angajaţilor lui Real Madrid, conducerii, preşedintelui Florentino Perez, fanilor lui Real Madrid şi din toată lumea care m-au susţinut în aceşti ani.

Mulţumesc şi Hala Madrid!

Kaka".



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.