Nationala

Buncărul Mogoşoaia » Alertă maximă înainte de România - Ungaria: cum e păstrată ordinea în cantonament

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Măsurile antiescapade sînt sporite: toate uşile, inclusiv cele de incendiu, sînt încuiate, secunzii patrulează noaptea pentru a le verifica!


Săptămîna pre-Ungaria este una de post negru pentru "tricolori". Spre a păstra liniştea şi disciplina în sînul lotului, Victor Piţurcă a luat măsuri sporite de securitate în cadrul cantonamentului de la Mogoşoaia. Unele fără precedent!

A închis uşile de incendiu!
Astfel, în timpul nopţii, toate uşile sînt încuiate. Nu doar cele de la camerele jucătorilor: şi cele de la capătul holului de-a lungul căruia sînt înşirate încăperile. Sau ieşirile de incendiu! Iar acestea sînt verificate, în timpul nopţii, de tripleta de secunzi Florin Marin - Eugen Neagoe - Gabi Boldici.

De altfel, oamenii din staff-ul lui Piţurcă păzesc non-stop ieşirile din hotel: fac de strajă, prin rotaţie, de cînd se dă stingerea pînă se crapă de ziuă!

Totul pentru a evita eventuale escapade nocturne ale fotbaliştilor "tricolori" sau apariţii-surpriză în cantonament. "Deşi lipsesc oamenii care sînt lideri în topul «evadărilor», Tamaş şi Mutu, fotbalişti precum Torje sau Tănase pot fi şi ei factori de risc", menţionează sursele federale.

Vizitaţi de neveste şi Sandu
Totuşi, în ciuda măsurilor de securitate, selecţionerul le-a permis fotbaliştilor scurte vizite din partea soţiilor sau prietenelor. În plus, Mircea Sandu a stat foarte mult alături de "tricolori": acesta frecventează şi sala de forţă a bazei de la Mogoşoaia.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.