Liga 2

Oltenii inventară o nouă specie: aniversarea bifurcată! » FC U Craiova şi CS U Craiova anunţă azi: "Am împlinit 65 de ani!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 septembrie 2013

Ambele cluburi care vor reprezenta Craiova în liga a 2-a au anunţat azi că sărbătoresc 65 de ani de la înfiinţarea Universităţii!

Atît U Craiova, cît şi CSU Craiova celebrează pe site-ul oficial naşterea Universităţii şi urmează să-şi împartă în acest sezon imnul, suporterii şi palmaresul.

"De 65 de ani o iubire alb-albastră"

Site-ul clubului patronat de Adrian Mititelu, care susţine că e adevăratul deţinător al palmaresului Universităţii, nu uită să reamintească dezafilierea şi clipele grele prin care a trecut clubul: "Campioana unei mari iubiri, Universitatea Craiova, împlineşte astăzi 65 de ani!  O viaţă de om! 65 de ani în care am avut parte de bucurii, am lăcrimat, am strîns din dinţi! Şi orice s-a întîmplat, am mers mai departe! Campioană, vicecampioană, prima echipă din România semifinalistă într-o cupă europeană, retrogradată, dezafiliată... Astăzi din nou în campionat şi cu ambiţii mari. Totul face parte din istoria noastră. Indiferent că unora le convine sau nu".

"Secţia de fotbal a fost reînfiinţată"

Cu titlul "65 de ani de istorie alb-albastră!", site-ul echipei susţinute de Municipalitate nu aminteşte nimic de dezafiliere şi notează: "În 1992, secţia de fotbal avea să se desprindă din clubul-mamă, care şi-a continuat activitatea prin celelalte secţii. În această vară, secţia de fotbal a fost reînfiinţată pentru a duce mai departe tradiţia, pentru a reînnoda marile performanţe".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.