Liga 1

Kape joacă 9 luni! » Ce condiţie riscantă a acceptat atacantul grec pentru a reveni la Steaua

Articol de Radu Romanescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Grecul a acceptat o condiţie riscantă pentru el: a semnat cu Steaua pînă în vara viitoare şi va continua în Ghencea doar dacă va fi interesat clubul.

Pantelis Kapetanos chiar şi-a dorit să revină în Ghencea. O demonstrează clauzele din noul lui acord cu Steaua, în special durata contractului. Grecul a acceptat să semneze pînă în vara anului următor, deci o înţelegere pe doar 9 luni, şi cariera lui va continua în roşu şi albastru numai dacă steliştii vor fi interesaţi să-l păstreze încă un sezon.

Faptul că statutul lui se deteriorase la CFR Cluj, din pricina conflictelor cu conducerea, precum şi atracţia unei noi participări în Champions League l-au convins pe elenul în vîrstă de 30 de ani să accepte varianta riscantă pe care i-a propus-o Steaua. Practic, o eventuală accidentare l-ar putea lăsa şomer şi indisponibil în vara lui 2014.

Există şi un scenariu fericit: cu un randament bun în grupele Ligii Campionilor şi în campionat, vîrful va beneficia după 9 luni de o şansă dublă, fie să continue în Ghencea, fie să negocieze cu un alt club din postura de fotbalist liber de contract, o situaţie în care va putea măcar să-şi păstreze venitul actual, de 25.000 de euro lunar.

27 de goluri a marcat Kapetanos în Liga 1 pentru Steaua în doi ani şi jumătate, cît a durat precedenta lui experienţă în Ghencea, între 2008 şi 2010

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.