Liga 1

Galerie FOTO Dinamo 2 a învins Concordia, 3-2 » Zougoula şi Pape Ndaw au marcat pentru "cîini". Dinamoviştii au mai descoperit un atacant-surpriză

+5 Foto
Foto: Raed Krishan

Articol de Victor Vrînceanu, Gabriel Burete  —  duminică, 08 septembrie 2013

Dinamo 2 a jucat un meci amical împotriva Concordiei Chiajna, iar Gigi Mulţescu a trimis mai mulţi jucători să evolueze pentru echipa secundă a clubului. Dinamoviştii s-au impus cu 3-2

Printre ei s-au aflat şi atacanţii Zougoula şi Pape Ndaw, cei doi reuşind să marcheze golurile roş-albilor din prima repriză. Primul a marcat după un voleu de la 11 metri la colţul scurt, iar Pape a reuşit cel mai frumos gol al partidei, a la Ibrahimovici, din lovitura scorpionului. Cei doi au fost şi înlocuiţi după primele 45 de minute.

Atacant de la juniorii lui Tottenham

Golul al treilea al lui Dinamo a fost reuşit de un atacant albanezo-englez aflat în probe, Bekim. Reporterii GSP s-au interesat de jucător, oficialii dinamovişti nu au dorit să ofere prea multe detalii, însă despre el se ştie că a fost la juniorii lui Tottenham.

Trupa lui Ionuţ Chirilă a marcat prin Wellington şi a beneficiat de un autogol al "cîinilor" mici.

În tribune au fost Cornel Dinu, Pîrcălab, Liviu Ganea, iar Mulţescu a plecat în minutul 60 pentru a urmări un meci de juniori.


"Rodăm tineri jucători pentru prima formaţie"

”Am jucat amicalul cu Concordia cu Dinamo II fiindcă prima echipă era obosită dupa o perioadă încarcată de antrenamente, plus amicalul de aseară cu Sahtior (n.r. 0-3), iar vineri e meci de campionat la Tg Jiu. Echipa secundă va disputa partide de verificare periodic, pentru a roda tineri jucători care să alimenteze în viitor prima formaţie. Dinamo are un proiect amplu, în care sînt incluse ambele echipe”, a declarat directorul sportiv al lui Dinamo, Cristi Bobar.

Mai multe detalii despre meci puteţi găsi în Gazeta de mîine!





Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.