Liga 1

Zougou-show » Ivorianul s-a transformat în 24 de ore: a făcut un meci perfect cu Chiajna, scor 3-2

Zougoula și Pape Ndaw au format un cuplu inedit în atacul roș-albilor, dar amîndoi

Articol de Victor Vrînceanu, Gabriel Burete  —  luni, 09 septembrie 2013

Atacantul ivorian s-a metamorfozat în nici 24 de ore, oferind aseară o reprezentaţie de fotbal în 45 de minute ce-i va aduce azi un contract cu Dinamo.

Zougou-fun a devenit Zougou-show. În nici 24 de ore. Cu Şahtior, 0-3, Kevin a stîrnit zîmbete în tribune, cea mai notabilă fază a sa fiind aceea că s-a driblat pe sine! Cu Concordia, aseară, scor 3-2, ivorianul a jucat pentru Dinamo II şi-a făcut spectacol.

Mai întîi, în minutul 10, a marcat din voleu de la 11 metri, iar mingea s-a dus cuminte la colţul scurt. Vîrful de buzunar, 1,66 metri, s-a dezlănţuit: a alergat neobosit, a făcut presing, a avut 3 recuperări de efect, a impresionat prin combativitatea sa.

Iar contractul cu Dinamo aşteaptă azi să fie semnat. Mai are un ultim test medical, după ce aseară a luat proba practică, Mulţescu fiind în special în tribune spre a vedea dacă golgeterul Coastei de Fildeş, în ultimii 3 ani, merită să îmbrace tricoul roşu al "cîinilor".

După meciul cu Şahtior, dinamoviştii nu erau foarte încrezători că Zougoula merită contractul, dar africanul s-a scos aseară.

Pape, ca Ibra!
Un alt atacant luat în derîdere de dinamovişti, Pape Ndaw a oferit aseară golul zilei: "lovitura scorpionului" şi gol, în minutul 31! Fotbalistul de 1,97 metri, care a făcut pereche în atac cu mignonul Zougoula, 1,66 de metri!, a impresionat doar prin această reuşită, în rest fiind destul de absent în joc.

Albanez cu tată milionar!
Pentru "cîini" a mai jucat un atacant englezo-albanez, Iliasi Bakim, 19 ani, venit în probe, care a marcat golul victoriei, şut pe lîngă portarul advers, urmînd să semneze şi el azi cu roş-albii.

Bekim a făcut junioratul la Tottenham, aşa susţine impresarul său Stefan Kokoneshi, care a mai precizat că "tatăl puştiului este milionar la Londra, băiatul joacă fotbal de plăcere".

"E primul meu meci, fără antrenamente, fără nimic. Am revenit după o accidentare la coapsă, dar sînt fericit că joc fotbal", a spus Bakim.

"Sînt la început, mai am pînă să-mi cunosc jucătorii. Oricum, am văzut că Dinamo e un club redutabil. Pot arăta multe lucruri minunate" (Kevin Zougoula, atacant Dinamo)

4.000 de euro ar fi salariul lunar al lui Zougoula în Ştefan cel Mare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.