Nationala

Cadu îi face portretul turcului Burak Yilmaz, pericolul numărul 1 pentru poarta lui Tătăruşanu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 09 September 2013

Ricardo Cadu, căpitanul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre meciul României cu Turcia şi despre calităţile lui Burak Yilmaz, principalul pericol pentru poarta "tricolorilor".


Fundaşul portughez s-a întîlnit cu Yilmaz în toamna anului trecut, cînd CFR Cluj a evoluat împotriva celor de la Galatasaray în grupele Champions League. Vîrful a marcat atunci toate cele patru goluri ale turcilor în meciurile încheiate cu scorul de 1-1 şi 3-1 pentru Galatasaray.

"Cred că România are şanse cu Turcia. Dacă joacă cum au jucat cu Ungaria, chiar are şanse foarte mari să cîştige. Sincer, sper că o să bată şi chiar are şanse mari. Va fi mai greu decît cu Ungaria, pentru că turcii au echipă mai puternică, dar şi România e foarte puternică.

Burak chiar e un pericol pentru orice fundaş, e un atacant foarte puternic, foarte bun, tehnic. E un atacant complet, care o să ajungă la o echipă foarte mare din Europa. N-aş vrea să dau sfaturi, pentru că fundaşii pe care îi aveţi sînt foarte buni. Chiricheş e un jucător foarte, foarte bun, Goian la fel. Singurul sfat e să joace cum au jucat cu Ungaria, atunci au chiar mari şanse să cîştige meciul”, a spus Cadu la DolceSport

Meciul dintre România şi Turcia va avea loc mîine, de la ora 21:00, pe Antena 1, GSP TV şi liveVIDEO pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.