Auto

EXCLUSIV O galerie foto de excepţie cu noul Duster, prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt

+10 Foto
Dacia Duster, salonul auto de la Frankfurt

Articol de Valentin Damian  —  Tuesday, 10 September 2013

Noul Duster are o parte frontală mai expresivă. Calandrul a fost restilizat şi include o nouă grilă cu bandouri cromate. De asemenea, blocurile optice au fost schimbate. Maşina a fost prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt, acolo unde GSP are trimis un corespondent.

"Am capitalizat toate acele elemente care i-au sedus încă de la început pe clienţii noştri, păstrînd totodată proporţiile iniţiale ale autovehiculului. Elementele de identitate ale modelului, precum calandrul, au fost modernizate. Am reafirmat detaliile de veritabil 4x4 ale vehiculului, fără a renunţa la elementele de utilitate deja cunoscute.

Noul Duster îşi reafirmă caracterul puternic dar îşi păstrează genele sale iniţiale", a declarat David Durand, director de design al gamei Dacia.

Noile bare de pavilion longitudinale, inscripţionate Duster, pun şi ele accentul pe caracterul de SUV al maşinii produse la Mioveni. Noile jante de aluminiu 16’’ cu aspect "dark metal" alături de pneurile « Mud and Snow » schimbă şi ele aspectul noului Duster.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.