Cupa Romaniei

Salvaţi de Săceanu » Craiova lui Mititelu s-a calificat în "şaisprezecimile" Cupei României

Articol de Gabi Cîrjaliu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Prima victorie a celor de la FC U Craiova a avut loc marţi, cînd echipa municipalităţii, CS U Craiova, a pierdut cu Chindia şi a fost eliminată din Cupă, scor 1-3! A doua, la fel de dulce, a avut loc ieri, la Vîlcea.


Deşi Claudiu Niculescu a declarat în repetate rînduri că echipa lui Mititelu este singura din Craiova pe care o recunoaşte, actualul tehnician al vîlcenilor nu a lăsat respectul să se vadă şi pe teren, disputa fiind una dură şi echilibrată. Mai mult, tînărul antrenor a fost eliminat în repriza secundă, pentru proteste, cu cîteva minute înainte ca Lircă să egaleze pentru echipa sa. Antrenorul juveţilor, Nicolo Napoli, a fost speriat de gîndul că ar putea rata calificarea şi l-a aruncat în luptă pe Stoianof. Dar salvarea a venit de la Săceanu, care a profitat de o eroare în defensiva celor de la CSM şi a împins mingea în plasă din trei metri, la una dintre ultimele faze ale meciului.

Universitatea s-a calificat chinuit, însă acest lucru nu i-a bucurat prea mult pe fanii veniţi de la Craiova, aceştia înjurîndu-i tot meciul atît pe Mititelu, cît şi pe Olguţa Vasilescu!

CSM Rm. Vîlcea (II) - FC U Craiova (II) 1-2
Au marcat: Lircă (73) / Mîrzeanu (58), Săceanu (87)
CSM Rm. Vîlcea: A. Popescu - Samson, C. Pîrvulescu, Ed. Stoica, Briceag - O. Popescu, Al. Neagu, V. Cataramă, B. Geantă - D. Iancu, Negruţ. Antrenor: Claudiu Niculescu. Au mai jucat: Ad. Popa II, Lircă
FC U Craiova: Hotoboc - Mitici, Acka, M. Ciucă, Cruceru - Săceanu, Mîrzeanu, V. Gheorghe, Frăsineanu - Cl. Bălan, Baird. Antrenor: Nicolo Napoli. Au mai jucat: Buşu, Stoianof, Cosici

"Am fost înjurat de fanii Craiovei, dar nu mă deranjează. Înseamnă că n-am trecut ca gîsca prin apă pe acolo"
Claudiu Niculescu, antrenor CSM Rm. Vîlcea

"Fac o echipă bună, în ciuda embargoului impus de Olguţa Vasilescu şi se va vedea asta etapa viitoare, la meciul direct!"
Adrian Mititelu, patron FC U Craiova

"Mi se pare ciudat să antrenez Universitatea şi să nu joc la Craiova. Bine măcar că ne putem antrena în Bănie"
Nicolo Napoli, antrenor FC U Craiova


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.