Liga 2

Şiman a cerut aprobare pentru reducerea taxei de recurs pe 27 august. A primit aprobare pe 26! :)

Articol de Anastase Vlăsceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cazul celor 59 de juniori blocaţi la comisii de către Vasile Şiman continuă: boss-ul Sportului a rugat AMFB-ul să-i reducă taxa de recurs pe 27 august, asociaţia a aprobat cu o zi înainte!

Aflaţi în litigiu cu Sportul de peste 3 luni, 87 de juniori sînt blocaţi, în continuare, la comisiile AMFB. Deşi asociaţia le-a dat cîştig de cauză în primă fază, Vasile Şiman a făcut recurs. Unul care încă se judecă!

Patronul, afectat de criza financiară, le-a cerut celor din AMFB să îi reducă taxa de recurs, peste 20.000 de lei, la jumătate. Gazeta a intrat în posesia cererii, trimisă către asociaţie pe 27 august. Şi acceptată de Vasile Avram conform hotărîrii Comitetului de Urgenţă întrunit cu o zi înainte!

Avram a replicat: "Înainte de cererea intrată în posesia voastră, care se referă strict la 59 dintre juniori, Sportul mai făcuse una. În care se referea la toţi! Noi am aprobat-o pe cea anterioară, păstrînd, apoi, decizia şi în cazul următoarelor: cea privind grupurile separate, de 19, 59 şi 9 tineri!".

"Am acceptat cererea de înjumătăţire a taxei de recurs fiindcă e o perioadă de criză, Sportul e membru afiliat şi ar fi fost nedrept să nu se poată apăra" (Vasile Avram, preşedinte AMFB)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.