Liga 1

MM Stoica a luat foc: "Cine e Constantinovici? Cum e posibil să facă băşcălie de Steaua?" » Despre Iancu: "Va plăti, o să-l ţin eu sub control"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 12 septembrie 2013

MM Stoica a reacţionat în această seară după declaraţiile lui Constantinovici, secundul de la naţionala de tineret, cel care spusese că "Mătuşa lui Iancu are 20 de ani şi este blondă cumva?".

Gabi Iancu a fost exclus de la naţionala de tineret după ce a plecat din cantonament, iar Stoica a reacţionat: "Sînt revoltat de cum se procedează la echipa naţională de tineret. Sînt convins că Iancu a încălcat codul disciplinar. Pentru asta va plăti şi la Steaua. Îl respect pe Bogdan Stelea, dar îi recomand să stea în cantonament cu echipa pentru că ar evita astfel de incidente.

Băi, Constantinovici, băi băiatule, ia-l pe Bogdan Stelea şi spune-i că Iancu a plecat de la naţională. Dacă a făcut ceva, lăsaţi-l la Steaua dacă tot nu-l folosiţi.  Voi nu sînteţi în stare să ţineţi jucătorii, folosesc bombe calorice de la fast food. Jucătorii nu au voie să folosească aşa ceva la Steaua, nici măcar băuturi carbogazoase. Constantinovici să spună: Eu nu am personalitate, m-am născut antrenor secund.

Mi se pare cusută cu aţă albă, de ce nu s-a luat decizia atunci? Nu-i e jenă lui Constantinovici? Cum e posibil să facă băşcălie de Steaua? Cine e Constantinovici? Să stea în cantonament cu echipa, să nu-l mai lase pe Constantinovici.

Foarte bine că nu-l mai cheamă, veţi vedea cine e Iancu, e un jucător care dă două goluri la Tbilisi. Cînd am avut probe că Bonfim şi Ricardo au plecat din cantonament i-am dat afară. Dacă vom avea probe şi la Iancu, va plăti şi el. Îmi convine să nu mai fie la naţională şi să-l ţin eu sub control", a spus managerul Stelei la Fotbal Club de la Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.