Nationala

Ascuns de recepţioneră! » Cum a dispărut Gabi Iancu din cantonamentul ”naţionalei” U21

Gabi Iancu ar fi dispărut din cantonamentul ”naționalei” U21 cu complicitatea unei angajate a hotelului din Chiajna

Articol de Marius Mărgărit  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Spre a fi mai aproape de ieşirea din clădire, stelistului i-ar fi fost pusă la dispoziţie, pînă la sosirea taxiului, camera de la parter folosită de oamenii de la recepţie.

Saga evadării lui Gabi Iancu din cantonamentul "naţionalei" de tineret, înaintea deplasării din Muntenegru, are la mijloc şi complici. Surse de la lotul U21 au explicat că, în expediţia sa, jucătorul Stelei ar fi fost sprijinit chiar de recepţionera de serviciu în acea seară la hotelul de la Chiajna, unde stăteau "tricolorii" mici.

Anchetă internă la hotel
"La parter, există o cameră pentru angajaţii hotelului. Acolo, cu permisiunea femeii de la recepţie, Iancu s-a ascuns pînă la venirea taxiului, astfel încît, atunci cînd a sosit maşina, doar să iasă repede pe uşă, nu să coboare din camera lui şi să mai facă gălăgie.

Ghinionul lui a fost că Florin Constantinovici a surprins manevra şi l-a văzut dispărînd din cantonament", au relatat persoane de la "naţionala" de tineret.

De altfel, fiind pusă în temă de derularea evenimentelor, conducerea hotelului ar fi demarat o anchetă internă pentru a depista exact ce s-a întîmplat în seara buclucaşă a lui Gabi Iancu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.