Liga 1

Derby cu tribune goale » S-au vîndut doar 5.000 de bilete la meciul U Cluj - CFR

Asistența de la meciul U Cluj - CFR ar putea fi la fel de mare ca în această imagine :)

Articol de Radu Bichiş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Organizatorii au vîndut numai 5.000 de tichete pînă ieri la meciul dintre U Cluj şi CFR.

Ajuns la confruntarea cu numărul 67, Derby de Cluj se va disputa într-o atmosferă aproape dezolantă. Organizatorii au reuşit să vîndă doar 5.000 de tichete pînă ieri, dar mai au o zi la dispoziţie pentru comercializarea tichetelor. "Nu credem că vor fi mai mult de 8.000 de tichete vîndute la meci", susţin oficialii Universităţii.

Paradoxal, fără victorie în actualul sezon, Ionel Ganea nu-şi face griji pentru postul său după ce a primit un vot de încredere de la creditori, în timp ce Grigoraş simte că doar o victorie i-ar asigura viitorul la CFR.

"Sper că o să ne auzim luni la telefon, cu mult optimism", a spus ieri Grigoraş, care a trasat apoi singura miză a partidei: "Sub orice formă trebuie să cîştigăm acest meci! Le-am spus jucătorilor că dacă n-o vor învinge pe Universitatea, vor intra în istorie, dar în istoria negativă. CFR nu a pierdut ultimele zece meciuri cu Universitatea. Pentru mine şi pentru echipă ar fi un dezastru să nu cîştigăm acest meci".

L-au ratat pe Weldinho
CFR a încercat să-l transfere pe fundaşul dreapta al lui Sporting, Weldinho (22 de ani), însă nu a putut să-l înregistreze după ce a primit aviz negativ din partea FIFA.

Weldinho a fost legitimat de Sporting, dar a jucat doar pentru echipa secundă, fiind rezervă la derby-ul cu Benfica. Cum el evoluase în acest an şi pentru Palmeiras, CFR ar fi fost al treilea club într-un sezon competiţional.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.