Liga 1

Contra nu subestimează Chiajna: "Nu poţi să-i motivezi pe jucători ca pentru o partidă cu Steaua"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 septembrie 2013

Cosmin Contra, antrenorul celor de la Petrolul, a vorbit despre întîlnirea cu Chiajna, meci la care speră să obţină prima victorie pe teren propriu în acest sezon al Ligii 1.


"Meciul cu Chiajna va fi unul foarte greu. Concordia este o echipă care joacă fotbal, cu mulţi jucători tineri ce vor să se afirme şi cu un antrenor obsedat de posesie, de presing. Vrem însă să cîştigăm toate cele trei puncte, pentru că, în această ediţie de campionat, n-am reuşit încă să ne impunem pe teren propriu. Concordia trebuie respectată. Nu mai există meciuri uşoare şi trebuie să intrăm pe teren foarte, foarte concentraţi şi să ne facem treaba foarte bine.

Dacă vrem să fim o echipă care să ne batem la locurile 1-3, atunci trebuie să câştigăm partidele cu formaţiile despre care s-ar putea spune că se luptă pentru evitarea retrogradării. Aceste meciuri sînt foarte importante, pentru nu este acelaşi lucru să-i motivezi pe jucători pentru o întîlnire cu Chiajna sau pentru o partidă cu Steaua. Trebuie, însă, să fim 100% pregătiţi pentru toate meciurile, pentru că altfel putem avea probleme", a declarat Cosmin Contra pentru site-ul oficial al clubului.

Tehnicianul Petrolului nu se poate baza la meciul cu Chiajna pe patru dintre cei mai importanţi jucători: Hamza, Manasse, Morar şi Marinescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.