Campionate

Atac extrem la Bale! » Galezul i-a strecurat mingea printre picioare, Ronaldo a vrut să se răzbune

Bale (nr. 11) saltă mingea elegant peste picioarele portughezului

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portughezul s-a aruncat asupra noului star al Madridului într-un tackling necruţător, dar Gareth a săltat mingea peste CR7, evitînd un contact violent.

Cînd l-a întîlnit pe Ronaldo la Valdebebas, centrul sportiv al lui Real Madrid, Bale a fost fascinat: "Incredibil, cît de frumos s-a purtat cu mine Cristiano!". Dar galezul în vîrstă de 24 de ani, cumpărat cu 100 de milioane de euro de la Tottenham, a aflat joi cum se poate transforma zîmbetul portughezului la antrenament.

CR7 era la mijloc, într-un joc 5 contra 2, şi nu putea recupera mingea. Benzema şi Pepe, compatriotul lui Ronaldo, începuseră să numere pasele, amuzîndu-se. Iar Gareth i-a strecurat şi balonul printre picioare!

Prea mult. Lusitanul s-a săturat şi l-a atacat Bale cu un tackling la glezne. Să-l rupă! Numai că Bale a sărit peste Cristiano. Şi mingea i-a rămas lipită de gheată insularului.

1.082 milioane de euro a cheltuit Real, cu Florentino Perez preşedinte, pentru 56 de jucători; ultimul, Bale: 100 de milioane

"Bale va fi aripă dreaptă la Real şi va juca sigur cu Villarreal, sîmbătă. Nu e sută la sută fizic, dar nu stă nici atît de rău. S-a antrenat zece zile cu «naţionala» Ţării Galilor" (Carlo Ancelotti, antrenor Real)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.