Liga 1

Ce meci a văzut Mulţescu? » Antrenorul lui Dinamo a dat vina degeaba pe Kovacs pentru eşecul din Oltenia

Articol de Adriana Brujan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gheorghe Mulţescu l-a pus la zid pe Istvan Kovacs, reproşîndu-i eliminarea lui Grecu din minutul 62.

Dinamo a pierdut al treilea meci în 7 etape, iar Gheorghe Mulţescu a găsit vinovatul pentru înfrîngerea de ieri în persoana lui Istvan Kovacs.

"Maniera de arbitraj a fost o ruşine. S-a schimbat radical după pauză. I-am văzut pe conducătorii Pandurilor cum urlau la ««central»». Mă mir cum un arbitru de experienţa lui a căzut pradă acestor gesturi. Nici vorbă de cartonaş roşu la Grecu", a fost reacţia incredibilă a lui Mulţescu la finalul partidei.

Istvan Kovacs a luat însă decizia corectă la cea mai importantă fază a meciului, eliminarea lui Constantin Grecu, la 1-0 pentru Dinamo. Ambele cartonaşe galbene ale fundaşului stînga au fost acordate pentru două faulturi evidente.

Singura greşeală care i se poate imputa lui Kovacs este un penalty neacordat gorjenilor, cînd Srgian Luchin l-a împins în careu pe Erico da Silva.

"Nu a fost fault la faza din care am luat al doilea galben. Nu pot să înţeleg cum de s-a dictat o asemenea decizie" (Constantin Grecu, fundaş Dinamo)

"La al doilea galben nu am văzut faza pentru că eram cu privirea în altă parte. Să aprecieze observatorul" (Constantin Anghelache, preşedinte Dinamo)

"Gigi nu are dreptate, eliminarea lui Grecu a fost corectă. Dinamo a făcut cea mai bună partidă din acest campionat, păcat că a pierdut" (Cornel Dinu)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.