Liga 1

VIDEO+FOTO Săgeata Stelei » "Roş-albaştrii" au zdrobit echipa lui Selymes, 5-0, ultimul test înaintea revenirii în grupele UCL

Articol de Vlad Nedelea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Reghecampf a mai bifat trei puncte plus alte bonusuri: moral bun pentru Schalke, Cristea resuscitat şi Piovaccari ”dopat” cu încredere de golgeter


Liga 1 a început să semene cu campionatul Scoţiei rămas doar cu Celtic, fără Rangers. Dungile de pe tricourile campionilor României sînt roşii şi albastre, nu alb-verzi ca ale catolicilor din Glasgow, dar impactul asupra campionatului e la fel de mare. Steaua domină şi senzaţia este că formaţia lui Reghecampf mai foloseşte liga internă doar ca pe un training pentru Champions League. E drept că nici un adversar pe care Steaua l-a întîlnit în acest sezon n-a arătat atît de rău precum Săgeata Năvodari, dar unele semne rezistă şi cînd scoţi din calcul echipa lui Selymes, una pe care primăria şi Anamaria se ambiţionează s-o considere suficient de bună pentru primul eşalon.

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Cristea pare iar fotbalist
Semne precum prestaţia lui Cristea, cu un gol şi o pasă de gol plus alte execuţii excelente, inclusiv o centrare "tăiată" pe care Stanciu a irosit-o incredibil, bară cu capul, deşi avea toată poarta goală înainte şi beneficiase de timp suficient ca să vadă unde îi vine mingea. Deja contribuţii mai importante decît bifase "Prinţul" într-un întreg sezon în care se împărţise între Petrolul şi Standard Liege! Dacă aşa arată "leneşul" Cristea după doar o lună şi jumătate în Ghencea, te poţi întreba ce s-ar fi întîmplat în situaţia în care Thomas Neubert l-ar fi prins la Steaua pe Bănel Nicoliţă?! Probabil că următoarea Olimpiadă ar fi avut un favorit cert pentru proba de maraton.

Piovaccari, Prepe, Cristea
Adrian a deschis distracţia cu "assist" la golul lui Piovaccari. Italianul inventase la Varşovia o execuţie greu de imaginat, gol din alunecare dintr-o fază în care se afla singur cu portarul, acum a mai dat un gol-definiţie pentru stilul lui de joc. Federico a lovit mingea cu capul, nu tocmai fin, şi aceasta a ajuns în poartă după ce a raşchetat "cocoaşa" stoperului Lucian Munteanu. Prepeliţă a făcut 2-0, Cristea 3-0, ambii beneficiari ai erorilor unei apărări dezorientate complet. Viorel Dinu a dat impresia că Steaua s-a mai relaxat şi că Săgeata ar fi putut da măcar un gol care să transforme scorul într-unul mai decent, doar că n-a fost aşa.

Cadou pentru Kapetanos
N-a marcat atacantul pe care nevasta lui Reghecampf l-a plimbat pe ruta Snagov-Chiajna-U Cluj-Năvodari şi campioana a redevenit, o dată cu intrarea pe teren a lui Kapetanos, motivată să-şi calce în picioare adversara aproape inexistentă. Grecul a transformat un penalty scos de către Adi Popa şi peste mai puţin de 10 minute a realizat dubla, un debut perfect la un nou club. Nu mai avea nici un gol în 2013!

Statistica "scarry" se topeşte cînd dai peste Năvodari. 5-0, doar două puncte pierdute de la startul sezonului şi nici o rivală serioasă deocamdată în lupta pentru cîştigarea campionatului. Liga 1 îi dă Stelei numai motive de relaxare şi timp să se pregătească pentru debutul ei în cealaltă ligă, miercuri, la Gelsenkirchen.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.