Campionate

VIDEO Barcelona supravieţuieşte asaltului Sevillei, fiindcă Messi are cheile oricărei apărări din lume

Lionel Messi, Fabregas și Neymar celebrînd golurile cu Sevilla, foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 15 September 2013

Barcelona lui Gerardo Martino a avut emoţii mari în faţa Sevillei, după un final de meci incendiar, încheiat cu 3-2 pentru Messi&Co

.

Raul Rusescu nu a fost convocat de Unai Emery pentru acest meci, românul nereuşind nici de această dată să debuteze pentru Sevilla în La Liga.

Brazilianul Dani Alves a deschis tabela, în minutul 36, iar 40 de minute mai tîrziu, argentinianul Messi, după o combinaţie rapidă cu Neymar, a părut că închide definitiv meciul, marcînd pentru 2-0. Însă echipa andaluză nu a depus armele şi a pornit o ofensivă tîrzie pe Camp Nou.

Rakitici a redus din handicap cînd mai erau 10 minute din timpul regulamentar de joc, iar Coke a egalat în minutele de prelungire! Minunea nu a durat prea mult, fiindcă Messi a răvăşit apărarea Sevillei, a încercat să marcheze, dar mingea a fost respinsă de portar, însă Alexis Sanchez a fost atent şi a marcat din apropiere.

VEZI VIDEO CU GOLURILE

Barcelona are 12 puncte din 12 posibile şi profită de pasul greşit al lui Real Madrid, care a remizat cu Villareal, scor 2-2.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.