Nationala

VIDEO Avem filmuleţul cu evadarea lui Iancu! » Ce s-a întîmplat cu adevărat la hotel şi cît a lipsit stelistul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 septembrie 2013

La mijlocul săptămînii a izbucnit un conflict la echipa naţională de tineret, iar Bogdan Stelea l-a exclus din lot pe Gabi Iancu pentru că ar fi plecat noaptea din cantonament.

Tînărul fotbalist a fost amendat cu 100.000 de euro de Gigi Becali pentru acea escapadă, dar MM Stoica i-a luat apărarea şi a spus că a lipsit doar 4 minute din hotelul unde era cazată echipa naţională de tineret.

GSP TV a intrat în posesia filmuleţului cu pricina şi l-a prezentat în exclusivitate în această seară. Din imagini se poate observa că Iancu a luat-o la fugă din hotel în momentul în care a fost anunţat de recepţioneră că a sosit maşina, dar a lipsit exact cît a anunţat Stoica, 4 minute, de la 01:19:48 la 01:23:46, şi apoi a revenit în cameră. Pe cameră, ceasul este cu o oră în urmă.

Interesantă a fost şi prezenţa "secundului" Constantinovici. Imediat cum a ieşit Iancu din hotel, antrenorul a apărut de nicăieri şi a ieşit după Iancu. Acesta s-a întors singur după cîteva zeci de secunde.

Ce au spus Stelea şi Constantinovici după excluderea lui Iancu:

"Eu l-am exclus din lot pe Iancu, pentru că a plecat din cantonament. El zice că a coborît puţin la un taxi să lase nişte bani. Nu are cum să fie adevărat. Un "secund" l-a aşteptat mai bine de 40 de minute"
Bogdan Stelea, antrenor principal România U-21

El nu a respectat programul. Nu contează că a stat două minute, un sfert de oră sau că s-a întors dimineaţa. Dar de ce domnul Iancu a doua zi dimineaţa, când trebuia să plecăm la aeroport, purta ochelari de soare? Cumva pentru că avea o faţă de parcă nu ar fi dormit toată noaptea?

Citeste mai mult: adev.ro/mt0hv8

"El nu a respectat programul. Nu contează că a stat două minute, un sfert de oră sau că s-a întors dimineaţa. Dar de ce domnul Iancu a doua zi dimineaţa, când trebuia să plecăm la aeroport, purta ochelari de soare? Cumva pentru că avea o faţă de parcă nu ar fi dormit toată noaptea?"
Florin Constantinovici, antrenor secund România U-21

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.