Liga Campionilor

Radiografia lui Schalke! Puncte forte şi puncte slabe » Cei mai periculoşi jucători ai nemţilor: "Se aseamănă cu Mario Gotze"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 septembrie 2013

Marcel Răducanu trăieşte de foarte mulţi ani în Germania şi a analizat punctele forte şi slabe ale lui Schalke 04 înainte de confruntarea cu Steaua.

"O să fie foarte greu pentru Steaua, cei de aici şi-au revenit în ultimele meciuri. Dar o să fie un meci între două echipe care vor juca fotbal, asta e cel mai bine. Schalke e echipă de zi, poate bate pe oricine, dar poate şi pierde oricînd dacă nu marchează repede. Suporterii încep să fluiere, o să le fie greu. Steaua are şanse să ia un punct, să le pună probleme", a spus Răducanu la televiziunea sportro.

Fostul mare fotbalist a identificat şi cele mai importante nume ale nemţilot: "Toate echipele din Bundesliga sînt bine pregătite. L-au luat pe Boateng, jucător puternic care poate decide oricînd un meci. Şi eu m-am mirat cînd a venit Boateng, dar am înţeles că de mic a ţinut cu Schalke. E super fotbalist, dar se enervează dacă nu-i merge jocul. Dar cu Mainz el a decis meciul.

Draxler e ca Mario Gotze, poate juca oriunde pe teren, are totală libertate de mişcare, are tehnică, viteză, dar e doar un puşti. Se poate pierde dacă e marcat bine.

Ar fi bine să nu joace Huntelaar cu Steaua, să evolueze Szalai. Dar şi olandezul ar putea prinde cîteva minute. Depinde de antrenor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.