Liga Campionilor

FOTO Prinţul lor la masaj, al nostru pierdut în peisaj! Boateng a intrat pe mîna fizioterapeutului în timp ce Cristea poza în parc :D

+2 Foto
Cristea a postat pe Facebook o poză în care apare în ipostază de crai pe o terasă dintr-un parc bucureștean

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Propulsat rapid între liderii lui Schalke, ghanezul adus de la Milan trage tare ca să fie în teren mîine seară, cu Steaua. Titular cu Săgeata, Adrian se întoarce cuminte pe bancă.

Schalke are un "Prinţ" de speriat! Kevin-Prince Boateng chiar fierbe s-o bată pe Steaua, dovadă că trage tare să fie în teren mîine seară, la debutul în grupe cu "minerii" din Gelsenkirchen.

Dacă Adrian Cristea, "Prinţul" nostru, s-a pozat ca un fotomodel duminică, autorul golului victoriei cu Mainz (1-0) şi-a asigurat fanii că nu va lipsi, postînd pe twitter o fotografie de la şedinţa de recuperare efectuată ieri.

"Gata de meci", a anunţat mijlocaşul ghanez, care, pentru a-şi trata o problemă musculară, a intrat pe mîna fizioterapeutului Egil Eliassen, norvegianul adus la Schalke în 2009 de Magath.

Boateng a ţinut să-şi arate ataşamentul faţă de noua echipă şi a închiriat o lojă pe Veltins Arena, plătind o sumă cu 5 zerouri: "Mă simt legat de Schalke, viitorul meu e aici".

3 goluri în 4 meciuri a reuşit Boateng pentru Schalke şi Milan în Bundesliga şi play-off-ul Champions League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.