Liga 1

Refuzat de U Cluj, chiar dacă ar fi jucat gratis! De ce nu l-a vrut Ganea pe Cociş

La Hoverla, Cociș s-a ales cu un salariu lunar de 20.000 de euro

Articol de Radu Bichiş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Înainte de a reveni în Ucraina, la Hoverla, internaţionalul român ar fi dorit să joace pentru Universitatea fără nici o pretenţie materială pînă la iarnă.

După doi ani petrecuţi în Rusia, Răzvan Cociş ar fi dorit să revină la Cluj pînă în iarnă pentru a fi aproape alături de mama sa, mai ales că toate ofertele primite nu au fost pe placul lui.

Pentru a nu pierde ritmul competiţional, internaţionalul român ar fi fost dispus să joace la Universitatea fără nici o pretenţie materială şi l-a contactat pe Ionel Ganea.

Dialogul purtat cu tehnicianul "şepcilor roşii" l-a dezamăgit pe Cociş, care ulterior a acceptat să joace 6 luni pentru ultima clasată din Ucraina, Hoverla Ujgorod. "Bună, Ionel! Sînt Răzvan Cociş şi aş fi dispus să vin să te ajut, dacă ai nevoie, pînă în iarnă. Vreau să stau la Cluj o perioadă cu familia şi mi-ar prinde bine să joc" a fost interpelarea lui Cociş.

"Bă, tu ştii cu cine vorbeşti? În primul rînd, eu sînt domnule pentru tine, iar apoi pot să-ţi spun că n-am nevoie de serviciile tale. Du-te şi joacă în altă parte!" a fost comentariul lui Ganea care l-a şocat pe mijlocaş. Răzvan s-a lansat în fotbal la U Cluj şi a fost transferat alături de Florescu în urmă cu 10 ani la Sheriff Tiraspol pentru 450.000 de dolari.

40 de partide a jucat Cociş pentru FK Rostov în ultimele două sezoane în prima ligă din Rusia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.