Nationala

Coaliţie anti-Hagi? Regele bănuieşte că un complot la nivel înalt i-a blocat drumul spre Balonul de Aur!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 septembrie 2013

Gică Hagi a acordat un interviu amplu pentru cititorii Gazetei Sporturilor, interviu care poate fi lecturat în ediţia tipărită sau în platforma Gazeta Digitală.

El vorbeşte despre sistemul incorect în care se desfăşoară Liga Campionilor, îi transmite un mesaj lui Platini, discută despre şansele Stelei, dar atinge şi un subiect neaşteptat: posibile jocuri de culise, desfăşurate în urmă cu 13 ani, pentru a-i bloca drumul spre Balonul de Aur!

"Anul 2000 a fost unul dintre cei mai buni ani ai mei şi totuşi arbitrii mi-au dat atîtea cartonaşe... Am fost eliminat şi în grupele Ligii, cu Monaco, şi în finala Cupei UEFA, în primăvară, şi la Euro, cu Italia... Cred că cineva avea interes să-mi umbrească acel an!", a spus Hagi.

Apoi şi-a motivat bănuielile: "Cîştigasem tot şi jucasem excelent, fusese un an extraordinar. Campionat, Cupa Turciei, Cupa UEFA la Galata, mă calificasem cu "naţionala" la Euro, am fost în "sferturi"... M-aş fi putut apropia periculos de Balonul de Aur!"

În 2000, Balonul de Aur a fost cîştigat de Figo. Pe locul 2 a fost Zidane, iar pe 3 Şevcenko. Hagi a fost pe locul 4 în ierarhia anului 1994, la capătul unui sezon fantastic, marcat de performanţele României la Mondialul din SUA.

CITEŞTE AICI INTERVIUL INTEGRAL

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.