Liga Campionilor

Ghinion pentru Vlad Marin, primul român din UEFA Youth League » Fundaşul lui Juventus a marcat în propria poartă cu Copenhaga

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 septembrie 2013

UEFA Youth League, noul proiect al forului european, a debutat în această seară cu primele 8 partide ale fazei grupelor.


În competiţia ce reuneşte echipele de U19 a cluburilor calificate în grupele UEFA Champions League a debutat şi primul român. E vorba de Vlad Marin, fundaşul de 18 ani al lui Juventus Torino. Acesta a început ca titular meciul cu FC Copenhaga, 2-2, însă n-a avut parte de cel mai bun debut în UEFA Youth League.

Stoperul a marcat în propria poartă, după numai 12 minute, punîndu-i pe danezi în avantaj. Juventus a întors rezultatul după reuşitele lui Garcia (26) şi Sakor (62), însă gazdele au obţinut un punct în prelungiri, Wohlegemuth transformînd un penalty. Marin a fost înlocuit în minutul 71 cu slovacul Varga.

Mîine intră în competiţie şi echipa de U19 a Stelei, care va evolua împotriva lui Schalke, de la ora 16:00. Din grupa "roş-albaştrilor" mai fac parte Chelsea şi Basel.

Rezultatele din prima zi a UEFA Youth League:
Grupa A
Manchester United - Leverkusen 4-3
Sociedad - Şahtior 3-2

Grupa B
Copenhaga - Juventus 2-2
Galatasaray - Real Madrid 1-1

Grupa C
Benfica - Anderlecht 3-0

Grupa D
Viktoria Plzen - Manchester City 1-4
Bayern Munchen - ŢSKA Moscova 0-2

Grupa H
Barcelona - Ajax 4-1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.