Liga Campionilor

VIDEO Cristiano Ronaldo, nepreţuit! » 3 goluri, 1 assist: Real face scorul zilei cu Galatasaray: 6-1

Ronaldo, spectaculos şi în duelurile aeriene, îşi depăşeşte clar adversarul // Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Magie a Madridului. Primul joc splendid cu Ancelotti antrenor. Iar Ronaldo a ajuns la 206 goluri în 204 meciuri oficiale la Real.

Ronaldo e cel mai bine plătit fotbalist al lumii, va avea 85 de milioane de euro salariu total net şi garantat în următorii 5 ani, dar merită fiecare cent.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Aseară, ne-a mai dovedit o dată cît de bun e! Hat-trick de artist şi pasă decisivă, conducînd Realul spre o victorie zdrobitoare la Istanbul.
Cea mai frumoasă demonstraţie de fotbal a Madridului lui Ancelotti.

În faţa acestui taifun, Galata nu putea fi salvată de pasiunea extremă a fanilor turci.

Numai accidentarea stranie a lui Casillas a umbrit seara iberică. Din nou titular la Real după 238 de zile, Iker a fost lovit de Ramos în zona coastelor şi i-a fost imposibil să continue. Era minutul 13.

Egal în festivalul ratărilor
Juventus s-a împiedicat din nou neaşteptat în Danemarca. Trupa lui Conte a repetat remiza (1-1) din sezonul trecut al Ligii, Copenhaga (locul 10 din 12 în campionat!) luîndu-i ieri locul lui Nordsjaelland.

Şi la fel torinezii, fără Barzagli, Vucinici şi Asamoah, au fost conduşi. Wiland a parat formidabil, la ocaziile lui Pogba, Vidal, Giovinco, Tevez şi Quagliarella (bară în prelungiri), autorul golului egalizator.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.